De flash player is niet geinstalleerd

Creatieve uitjes

Atelier|Helderrood organiseert voor diverse groepen creatieve uitjes. Of het nu workshop heet of bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje maakt wat betreft invulling van een ochtend, middag of avond weinig verschil. Ons uitgangspunt is dat we elke groep een creatieve en kunstzinnige bijeenkomst op maat aanbieden.


De workshops van Atelier|Helderrood zijn een verlengstuk van het kunstenaarschap van Ellen Kroeze en Dick Lubbersen. Beide zijn actief op het gebied van schilderen (en illustreren) en Dick is daarnaast ook landschapskunstenaar.


De creatieve uitjes in ons aanbod hebben dan ook duidelijk een link met het beeldend werk van Ellen en Dick en zijn verdeeld in vier categorieŽn: schilderen, illustreren, creatief met tekst en taal en land-art.


Hierin zijn meerdere mogelijkheden en ook de duur van een workshop is variabel. Een ochtend, middag of avondworkshop duurt 3 uur, een dagworkshop 6 uur.: schilderen, illustreren, creatief met tekst en taal en land-art. Hierin zijn meerdere mogelijkheden en ook de duur van een workshop is variabel. Een ochtend, middag of avondworkshop duurt 3 uur, een dagworkshop 6 uur.


Kijk bij workshops naar alle mogelijkheden!PaasMedia - Copyright 2018 (c)