De flash player is niet geinstalleerd

Cursussen

Privé coaching in de beeldende kunst en vormgeving

Voor jongeren en volwassenen die zich professioneel of als amateur bezig houden met beeldende kunst en individuele coaching willen.


Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor privé coaching. Een aantal privélessen kan prettig zijn als je even geen inspiratie hebt en je best een ‘zetje’ kunt  gebruiken om verder te komen. Samen kunnen we kijken waar jouw interesses, kwaliteiten en eigenheid liggen. Ik kan zorgen voor huiswerkopdrachten die we in de les daarna weer gaan bespreken.


Misschien heb je hele specifieke vragen op het gebied van Kunst en Vormgeving. Loop je bijvoorbeeld steeds tegen een onderwerp aan als perspectief of ondervind je problemen met het mengen van kleuren en schaduwtonen? Ook een vraag als ’Hoe leer ik in serie te werken aan schilderijen’ kan een aanleiding zijn om eens privé coaching te nemen. Het kan ook zijn dat je liever voor privé coaching kiest, een op een,  als je liever geen groepsles wilt volgen.  


Tijdens privé coaching kan ik je in alle rust meer vertellen en kunnen we aan de hand van wat opdrachten de probleemstelling in de praktijk toepassen.


€ 65,00 per uur (incl. 21% btw)

€ 90,00 per anderhalf uur (incl. 21% btw)


Meer informatie kunt u krijgen door ons te mailen of te bellen.

Info@helderrood.nl of (0591) 63 46 68.PaasMedia - Copyright 2018 (c)