De flash player is niet geinstalleerd

Kunst in opdracht

Kunst in opdracht

Elk bedrijf heeft een eigen gezicht en wil zich op een bepaalde manier naar binnen en buiten toe laten zien. Dat doet u met uw bedrijfspand, met uw wagenpark, met uw (bedrijfs)kleding en nog veel meer. Beeldende kunst kan daarin een versterkende rol spelen. Wat u wilt uitstralen, wie u wilt zijn. Schilderijen aan de muur, een beeld buiten de deur of op 'eigen wijze' kleuren en materialen kiezen in het interieur. Atelier|Helderrood wil hierin graag een rol spelen, u adviseren en u verrassen met een creatieve aanpak die u en uw bedrijf of instelling onderscheidt van de rest.

Kunst aan de muur

Met een eigen collectie van tientallen schilderijen en een netwerk in de kunstwereld die nog veel meer mogelijkheden biedt kan Atelier|Helderrood uw partner zijn in het 'aankleden' van uw bedrijf. Een prachtige eyecatcher bij de ingang, een passend schilderij boven de vergaderzaal of een kleurrijke invulling van uw bedrijfsrestaurant behoort tot de mogelijkheden. Wij leveren graag maatwerk voor u. Kijk bij het kopje Beeldende Kunst naar  de collectie schilderijen en beelden.

Kunst buiten de deur

Bij veel bedrijven ligt de nadruk op de entree van het pand. Echter de eerste kennismaking begint natuurlijk al buiten. Ook hier kunt u naast de architectuur van uw bedrijfspand accenten leggen met beeldende kunst. Een beeld, een schilderij of een land-art project geeft al snel meerwaarde!

PaasMedia - Copyright 2018 (c)