De flash player is niet geinstalleerd

Teambuilding

In een team vullen mensen elkaar aan en stoten elkaar af. Dat heeft temaken met het specifieke gedrag van elk individu. Mensen hebben deneiging vast te houden aan aangeleerde patronen. Deze patronen zijnbinnen een team vaak herkenbaar, maar ook ontstaan uit oordelen en vooroordelen.

Creatieve teambuilding is een manier om de patronen zoals hierboven beschreven en de vaak zelfde manier van denken bij het oplossen van problemen te doorbreken. Creatieve teambuilding zoekt binnen of juist buiten een atelierruimte naar ´verborgen´ kwaliteiten van zowel de individuele personen als die van het team. Door samen te schilderen, illustreren of een buitenbeeld te maken blijken er snel nieuwe inzichten te ontstaan. Kijken is namelijk meer dan je ziet, een andere bril doet wonderen.

Creativiteit is iets van kunstenaars, ontwerpers en architecten, vaak warrig en niet altijd te begrijpen voor de ´buitenwereld´. Georganiseerde creativiteit is echter het doelgericht organiseren van creatieve oplossingen voor een probleem of het genereren van creativiteit ter bevordering van verandering of vernieuwing.

Kijk voor mogelijkheden bij Educatief - Workshops

 

Zij gingen u o.a. voor:

Dienst Landelijk Gebied, Provincie Drenthe, Gemeente Emmen, Huisartsenpraktijk Spies en ten Napel, Alescon, Drenthe College, Academie Mercuur, Provincie Groningen, Kinderwereld, KC Drenthe, Esdal College, PI Ter Apel, Carmelcollege, CBK Emmen, Stenden Hogeschool, Popping Sport, De Oude Plataan - Dieren, BAG Assen, Thuiszorg Friese Wouden, Weggemans Incasso, Innovateam, A matter of taste, Notariaat 't Suydevelt, UMCG Groningen, OBS De Lisdodde.

PaasMedia - Copyright 2018 (c)