Werkplaats Emmen – 33 Emmer kunstenaars bij CBK Emmen

Werkplaats Emmen – 33 Emmer kunstenaars bij CBK Emmen

In ‘Werkplaats Emmen 2019’ is het werk van 33 professionele kunstenaars te zien, die wonen of werken in de gemeente Emmen. In deze zevende editie van Werkplaats Emmen – een grote overzichtstentoonstelling die elke drie jaar plaatsvindt – presenteren de Emmense kunstenaars hun recente werk. Op beide locaties van het CBK Emmen, zowel in De Fabriek als in de dependance CBK Rensenpark, is het werk van de Emmense kunstenaars te bekijken. Van de meeste deelnemers is op beide locaties werk tentoongesteld.

In de tentoonstelling is een grote verscheidenheid aan stijlen en thema’s vertegenwoordigd. Naast schilderijen, beelden en tekeningen ziet u keramiek, foto’s, objecten en installaties.

Deelnemende kunstenaars

Melanie Banis, Elsbeth van Beilen, Maria Berkhout, Helga Bijl, Saskia Boelsums, Jan van den Brink, Myrte van Dijk, Hans Eikelboom, Marjolijn van Ginkel, Roelof de Graaf, Siny Haitel, Ine Hendriks, Pieter Immenga, Paul de Jong, Jook de Jong, Betty Jonker, Ellen Kroeze, Jolein Landeweer, Ingo Leth, Maarten van Leuken, Lyda Lichtenbeld, Linaaa, Dick Lubbersen, Paul Meijering, Sophie Mellema, Helma Mencke, Roelof de Roo, Heike Suhre, Monique Temmen, Peter Veen, Bea Venema, Joop Vos, en Joop van Wieren.

Nieuwe openingstijd

Met ingang van 1 april hanteren we andere openingstijden. Zowel in onze locatie De Fabriek als in CBK Rensenpark zijn we geopend van donderdag t/m zondag van 13.00 – 17.00 uur. Beide locaties zijn open op Goede Vrijdag, Hemelvaartsdag en tijdens Pasen en Pinksteren. Op Koningsdag zijn we gesloten.

Tentoonstelling Werkplaats Emmen

201913.04.2019 t/m 16.06.2019

CBK Emmen – De Fabriek en CBK Rensenpark

Opening vrijdag 12 april 2019 om 17.00 uur in De Fabriek