• Zelf aan de slag

  Creatieve uitdaging in de natuur

Workshops

 • Atelier|Helderrood organiseert workshops voor groepen. Uitgangspunt is dat we elke groep een creatieve en kunstzinnige bijeenkomst op maat aanbieden.

  De workshops van Atelier|Helderrood zijn een verlengstuk van het kunstenaarschap van Ellen Kroeze en Dick Lubbersen. Beide zijn actief op het gebied van schilderen, mixed media en Dick is daarnaast ook landschapskunstenaar. Hij maakt natuurkunst en kunst in het landschap.

  Workshop landart-natuurkunst

  De natuur en het landschap, ‘het mooiste atelier dat er is’. Het is groot, van ons allemaal en zeer afwisselend. Het heeft alles in zich: materialen in overvloed, inspirerende locaties, steeds wisselende omstandigheden en bovenal ‘het leeft’.

  Vanuit die situatie ga je aan het werk tijdens een workshop landart-natuurkunst. Wat kun je mat de materialen die je ter plekke vindt? Hoe ga je die schikken, groeperen of ophangen? Hoe belangrijk is kleur en compositie in een ‘buitenschilderij’? Allemaal zaken waar je mee te maken krijgt en waarbij Dick Lubbersen je vanuit zijn ervaringen meeneemt en begeleid.

  Hierin zijn meerdere mogelijkheden en ook de duur van een workshop is variabel. Een ochtend, middag of avondworkshop duurt 3 uur, een dagworkshop 6 uur.

 • Kosten

  Alle workshops van een dagdeel of dag hebben een standaard prijs (bij een aantal deelnemers van 8 of meer). U betaalt altijd voor minimaal 8 personen. De workshops vinden plaats in ons eigen atelier of op een buitenlocatie voor de landart-natuurkunst workshops.

  De workshops van 3 uur zijn op een ochtend, middag of avond en inclusief koffie, thee en cake.
  De workshops met een lengte van 6 uur vinden plaats in de ochtend en middag en zijn inclusief koffie, thee, cake en een lunch.

  Prijs per persoon € 35,- (dagdeel van 3 uur)
  Prijs per persoon € 75,- (dag van 6 uur incl. lunch)

  De workshopprijzen zijn inclusief materialen.

  Voor groepen groter dan 20 personen maken wij graag een offerte op maat. Voor workshops op een andere locatie maken wij ook een offerte op maat.
  De prijzen zijn inclusief 21% btw.