Lessen

Privécoaching in de beeldende kunst en vormgeving

Voor jongeren en volwassenen die zich professioneel of als amateur bezig houden met beeldende kunst en geeft Ellen Kroeze individuele coaching.

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor privé coaching. Een aantal privélessen kan prettig zijn als je even geen inspiratie hebt en je best een ‘zetje’ kunt  gebruiken om verder te komen. Samen kunnen we kijken waar jouw interesses, kwaliteiten en eigenheid liggen. Ik kan zorgen voor huiswerkopdrachten die we in de les daarna weer gaan bespreken.

Misschien heb je hele specifieke vragen op het gebied van Kunst en Vormgeving. Loop je bijvoorbeeld steeds tegen een onderwerp aan als perspectief of ondervind je problemen met het mengen van kleuren en schaduwtonen? Ook een vraag als ’Hoe leer ik in serie te werken aan schilderijen’ kan een aanleiding zijn om eens privé coaching te nemen. Het kan ook zijn dat je liever voor privé coaching kiest, een op een, als je liever geen groepsles wilt volgen.  

Tijdens privé coaching kan ik je in alle rust meer vertellen en kunnen we aan de hand van wat opdrachten de probleemstelling in de praktijk toepassen.

De natuur en het landschap bieden een gevarieerd lijnenspel. Van strakke lijnen tot gerafeld en van golvend tot meanderend door het landschap. Door de natuur gevormd, zonder menselijke ingrepen. De ‘linescapes’ van Dick Lubbersen zijn daarentegen bewust aangebracht in deze natuur of zijn niet meer dan een (kleur)accent in haar omgeving.